2019. július 20., szombat

2019 Júliusi Lookfantastic Beauty Box

Előfizettem (3 hónapra) erre a dobozra ami főként, amint tudom, inkább bőrápolási vonalat fog tartamazni. Ez érdeklődéssel tölt el, mert sminkre nem igazán van szükségem (bár van pár darab amit szívesen beletehetnének), viszont egyre jobban odapróbálok figyelni az ápolási részlegemre. Összetevők, márkák, újdonságok.
18 euro/ hónap.



 Elemis: Hydra Balance Nappali Arckrém
20 ml utazó kiszerelést kaptam. Könnyedén beszívódik, és elég érdekes illata van: zöld, természetes mégis szubjektív vélemény alapján, nem annyira kellemes (igaz nem maradandó). A hatása pedig jól hidratál, kellően beszívódik. 
50 ml/ 15 000 Ft.

Aromatherapy Associates Revive Body Gél
Nem teljes kiszerelésű, 40 ml. Az illata elég markáns, kicsit teafaolajas, erős. Gyorsan beszívódik. Eléggé hidratál-e? Szerintem nem.
 A 200 ml-es kiszerelés 15 000 Ft kb.

Eyeko: Fat Szemhéjfesték Stick
Gilt, smoke or satin. Szép a színe, krémes, könnyű a felvitele, de a tartóssága elég rossz, Eddig. Próbálgatom még , és frissítek majda tapasztalatokról.
3600 ft


Glov: On The Go Hydro Lemosó kesztyű
Puha, finom az anyaga. Bár nem szedi le teljesen a smink maradványokat vízzel, nagyrészét ha már eltávolítja is kevesebb vattát használok. Videóban először habzó (sminklemosó) géllel átmasszírozták az arcot, és azt ezzel törölték le. Nem valami kellemes a használata törlés közben. 3600 Ft
Naobay: Micellás Arclemosó
"Micellás tisztító amely eltávolítja a sminket, tisztítja a bőrt és előkészíti azt, hogy a hidratáló a bőr mélyébe eljusson. A zöld tea és a málna kombinációja megvédi a bőrt a környezeti károkkal szemben, míg a citrom tonizál és egységesít. A zsálya és az aloe vera pedig hidratálja és selymessé teszi a bőrt."
Még tesztelem. 200 ml 3000 Ft


Vitamasques: Gold Eye
Maszk, fáradt szemekre, hialuronsavval és gyógynövény összetevőkkel. Kétszer használtam, csak a szemek alá való két mintás maszk található benne. Nem vettem észre nagy változást, nem venném meg teljes áron.
1800 ft

SZ.C.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Krémmánia adventi beauty box tartalma

 Mivel is kezdhetném az idei évet, mintsem egy B.Ú.É.K.-kal és egy “adventi kalendárium” bontogatásával. 2023-ban szerettem volna beszerezni...